МІСЦЯ ЩАСЛИВИХ ДІТЕЙ (День Захисту Дітей)

2022-06-02

Бути дитиною – це диво, а дитинство – це найчарівніші моменти життя будь-якої людини. Кожна дитина гідна бачити світ, сповнений лише щастям та любові, відчувати себе захищеною. Адже діти – це майбутнє нашої планети. А найкращий спосіб зробити дітей добрими — це зробити їх щасливими.

перегляньте однойменний фільм "МІСЦЯ ЩАСЛИВИХ ДІТЕЙ" за поданим нижче посиланням
(наша Facebook-сторінка):

wym-1655312157670


Світом рухає конкуренція, а спорт – одна з вищих її форм. І це так само природно як і життя навколо, адже дух змагань закладений в нас самою природою.

Рятівною силою в нашому світі є спорт – над ним як і раніше майорить прапор оптимізму, тут дотримуються правил і поважають супротивника незалежно від того, на чиєму боці перемога.

Багато гарненьких фото дивіться за поданим нижче посиланням (наша Facebook-сторінка):

wym-1655312310453


У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Любі діти! Ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки освітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

Багато гарненьких фото дивіться за поданим нижче посиланням (наша Facebook-сторінка):

wym-1655312871251

Кiлькiсть переглядiв: 22

Коментарi