ЗІРКОВИЙ ВИПУСКНИЙ 9 КЛАС

2022-06-09

ВСІ "ОСКАРИ" - ДЛЯ ВАС, НАШІ ЛЮБІ ВИПУСКНИКИ !!!!!!

Народжується людина… Її життя починається світанком душі – дитинством. Залишається воно у пам’яті як потаємне і світле. І скільки б не пройшло років, берег дитинства притягує до себе, повертає з найвіддаленіших куточків людської пам’яті…

Сьогодні, наші любі ІРИНКА, МАКСИМ та ЯРОСЛАВ, ви прощаєтеся з дитинством. Але то тільки умовно. Адже до нього завжди можна ненадовго повернутися....

Любі діти! Хоч на дворі літо та сьогодні наша дружна шкільна сім’я нагадує осіннє дерево, від якого відривається три листочки. Нещодавно ви, такі боязкі маленькі першокласники, вперше переступили поріг школи, яка на 9 років перенесла вас в казку під назвою «Навчання», занурила вас в море незабутніх і світлих шкільних моментів. У будь-якій казці є «Happyand», який кожен з вас придумає сам.

Сьогодні наша з вами остання зустріч, коли ви – наш клас, а ми (Мар'яна Володимирівна та Ольга Леонтіївна) – ваші класні керівники. Це свято дуже радісне, хоча є в ньому і смуток. Сьогодні ви прощаєтеся з дитинством і вилітаєте назустріч своїм юним мріям і бажанням. Бажаємо вам залишатися завжди такими ж натхненними, щасливими, відкритими, веселими і впевненими в собі. Нехай життя вам дарує тільки добрі моменти і радісні дні.

Перед вами відкривається нова сторінка життя і цього не уникнути. У кожного з вас буде своя дорога, наповнена новими емоціями, подіями. Ми хочемо вам побажати, щоб все в житті давалося легко, всі ідеї перетворювалися на вашу реальність, а плани реалізовувалися без перешкод і труднощів. А якщо раптом буде нелегко, ви згадуйте наші поради. І по частіше звертайтеся за порадою до своїх чеснот та світлих сторін. Адже янгол-охоронець сидить у кожного з вас на плечі!

Сила, натхнення і завзяття нехай будуть головними супутниками в досягненні нових знань, цілей і життєвих завдань. І нехай останній дзвоник буде сигналом у доросле, яскраве і наповнене цікавими подіями життя.

Є в народі прислів’я, що і велика дорога починається з першого кроку. Тож, нехай ваш перший крок у доросле життя буде вдалим і щасливим. Легкої і вдалої вам дороги!

Любимо вас!! Не забудемо вас ніколи! Ваші класні керівники!!!!

Шукайте прекрасні фото з церемонії нагородження ОСКАРом наших 9-класників за поданим нижче посиланням
(наша Facebook-сторінка):

wym-1655311730698


Кiлькiсть переглядiв: 47

Коментарi